Търси

КОНКУРС ЗА ХУДОЖЕСТВЕНО ИЗОБРАЖЕНИЕ НА ТЕМА "СОЛИДАРНОСТ В ДЕЙСТВИЕ"

  • 20/06/2021 00:06
  • |
  • 0 коментара
1

След проведения литаратурен конкурс на тема „Солидарност в действие“, младежка инициативна група и екипът на фондация „Ценности, добродетели, интегритет“ (ФЦДИ) обявяват следващата инициатива: младежки конкурс за художествено изображение на тема „Солидарност в действие“! Конкурсът не е съревнователен, а е селекитивен. От 20 юни до 10 август 2021 г. автори от 14 до 30 години могат да изпращат рисунки/картини, фотографии, колажи и други изобразителни или дигитални творби по темата на конкурса на имейл: solidarity.in.action.bg@gmail.com!

Селекционна комисия в състав от членове на младежката група, инициирала едноименния проект „Солидарност в действие“ (по програма „Европейски корпус за солидарност“ на Европейския съюз) и на екипа на фондацията ще направи предварителен подбор на творби с най-висока съдържателна и художествена стойност, които ще бъдат публикувани на страницата на проекта във фейсбук на адрес https://www.facebook.com/солидарност-в-действие-106759354855050/. След период на гласуване от страна на публиката там ще бъдат излъчени и своеобразните призьори на конкурса.

След приключването на конкурса за художествено изображение ще бъде подготвен и издаден (в електронен вариант) кратък сборник с текстове от вече проведения литературния конкурс на същата тема и изображения от изобразителния конкурс. Междувременно, продължаваме да приемаме и нови литературни творби на тема „Солидарност в действие“ за тази публикация.

Очакваме с нетърпение вашите изобразителни творби и бъдещата ни съвместна работа в творческа общност! Допълнителни въпроси за конкурса може да задавате на същия имейл (solidarity.in.action.bg@gmail.com) и/или на телефон 087 788-1220.

Коментари (0)
Напиши коментар
Име:
E-mail:
Коментар:
Код за сигурност: