Търси

Новини

( 22 Новини )

Новини

( 22 Новини )
Започват първите представления по проект "Говорим чрез сенките си", финансиран по Национален Фонд Култура.
Между 10-ти и 14-ти май 2022 г. фондация „Ценности, добродетели, интегритет“ е домакин на делегация от Центъра за обществено образование в Картепе, в рамките на техния проект за мобилност на персонал и обучаеми по програма „Еразъм+“, сектор „Образование за възрастни“.
На 12 октомври 2021 г. от 17:30 часа в Културен център ЛЮЛИН, етаж 1, бе открита представителната изложба по проект „Ебрумания”, реализиран от фондация „Ценности, добродетели, интегритет” с финансовата подкрепа на Столична програма „Култура 2021”.
След проведения литаратурен конкурс на тема „Солидарност в действие“, младежка инициативна група и екипът на фондация „Ценности, добродетели, интегритет“ (ФЦДИ) обявяват следващата инициатива: младежки конкурс за художествено изображение на тема „Солидарност в действие“! Конкурсът не е съревнователен, а е селекитивен. От 20 юни до 10 август 2021 г. автори от 14 до 30 години могат да изпращат рисунки/картини, фотографии, колажи и други изобразителни или дигитални творби по темата на конкурса на имейл: solidarity.in.action.bg@gmail.com!
Станаха известни призьорите в конкурса за кратка литератруна форма на тема „Солидарност в действие“. Организаторите на конкурса отличиха творбите „Утрешният ден“ на Светлин Трендафилов от гр. Каварна, „Пари за бира“ на Або от гр. Самоков и стихотворението „Солидарност в действие“ на Мария Бончева от с. Добровница, Пазарджишко. Отличените творби са публикувание на страницата във Фейсжук на проект „Солифдарност в дейнствие“: https://www.facebook.com/солидарност-в-действие-106759354855050/
Фондация "Ценности, добродетели, интегритет" събира група от 4 младежа (16-26г.) и един групов лидер (над 18 г.) за участие в младежки обмен "Сенки в планината", който ще се проведе между 28 юни и 6 юли 2021 в гр. Самоков. Проектът ще събере младежи от 8 европейски страни, които ще работят по темата за човешките права чрез театър на сенките. Кандидатстването е отворено с линк на края на инфопака.
Младежка инициативна група и екипът на фондация „Ценности, добродетели, интегритет“ обявяват младежки конкурс за кратка литературна форма на тема „Солидарност в действие“! Автори от 14 до 30 години могат да участват със свои произведения – предимно къси разкази, но и други базирани на сюжет кратки литературни форми. Желателно е творбите да са написани по действителен случай и този случай да е пример за проява на солидарност в обществото около нас.
На 15 септември 2020 г., по случай деня на София, бе открита представителната изложба по проект „Изкуство в панелката”, реализиран от фондация „Ценности, добродетели, интегритет” по Столична порграма „Култура 2020”.
Заключителното представление по проект "Сенки на промяната в община Лесичово" се проведе на 5 септември 2020 от 20:30 часа пред читалище "Отец Паисий" в село Лесичово.
  • 08/10/2019 10:40
  • |
  • 0 коментара
Във връзка с инициативата "Еразъм Дни " фондация ЦДИ организира изложба "Създадено по Еразъм+" в Културен център" Люлин на 12 октомври.