Новини

( 15 Новини )
На 15 септември 2020 г., по случай деня на София, бе открита представителната изложба по проект „Изкуство в панелката”, реализиран от фондация „Ценности, добродетели, интегритет” по Столична порграма „Култура 2020”.
Заключителното представление по проект "Сенки на промяната в община Лесичово" се проведе на 5 септември 2020 от 20:30 часа пред читалище "Отец Паисий" в село Лесичово.
  • 08/10/2019 10:40
  • |
  • 0 коментара
Във връзка с инициативата "Еразъм Дни " фондация ЦДИ организира изложба "Създадено по Еразъм+" в Културен център" Люлин на 12 октомври.
Със заключителен творчески празник и изложба, проведени на 21.09.2018 г. в читалище „Теофил Бейков” в с. Калугерово, тържествено приключи проект „ЕТНОКУЛТУРНА ПАЛИТРА”. На събитието бяха представени произведенията на децата от местната детска градина и на членовете на Родителски клуб, създадени по време на проекта, и публично бяха демоснтрираните техните арт-умения и постижения.
С първата от предвидените четири транснационални срещи и младежки обмени започна работата по проект „S.P.A.M. (Smart Phones Are Mind-blowing)” по ключова дейност 2 на Програма „Еразъм +”. През семптмври 2018 г. българска група участници, съставена от представители на фондация „Ценности, добродетели, интегритет” и 55-то средно училище „Петко Каравленов” в София, посети град Тарту в Естония.
С началото на септември започна и новият проект на фондация "Ценности, добродетели, интегритет" в партньорство със сдружение "Сили имам да се боря”- гр. Самоков, подкрепен от Обществения борд на „Телъс Интернешънъл – България”.
  • 14/07/2018 13:22
  • |
  • 0 коментара
Уоркшоп за българската шевица бе изнесен от пет участници от България в международния младежки обмен по проект „Мултикултурно изкуство, Серия 2”, проведен от 1-ви до 9-ти юли 2018 г. в италианските градове Монтекатини, Пистоия и Флоренция.
Предварителна визита във Флоренция за планиране на дейностите по младежки обмен "Мултикултурно изкуство, серия 2" във Флоренция.
С три последователни изложби с елементи на хепънинг завърши проект „ЦВЕТНО”. Те бяха проведени през ноември и декември 2017 г. в компекс за социални услуги „Олга Скобелева”, СОУ „Найден Геров” и МОЛ „Марково тепе” в Пловдив.
На 21.11.2017г. в комплекс за социални услуги „Олга Скоберлева” в Пловдив, в рамките на по-голямо събитиие на социалната институция, ще бъде открита първата от предвидените 3 изложби по проект „Цветно” в Пловдив, a в галерия „Квадрат 500” в София ще бъде представена и изложбата „Шарен свят”.